0

O1000 Fermež napúšťacia 0,5L



O1000 Fermež napúšťacia 0,5L

Kód produktu:5015
Výrobca:chemolak
Vaša cena s DPH:3.40 EUR  
 2.8333 EUR   bez DPH




Vyberte si veľkosť produktu:

Vlož do nákupného košíka:  ks

Popis produktu

Názov, označenie:
JK výrobku:
Popis:
O 1000 Fermež napúšťacia
24611201
Zmes vysychavých olejov a alifatických uhľovodíkov.
Riedidlo: S 6006
Použitie:
Na základné napúšťanie dreva a iných savých materiálov pod ďalšie rozpúšťadlové náterové systémy. Nie je určený na nátery,
ktoré sú vystavené priamemu pôsobeniu poveternostných vplyvov.
Nanášanie:
Nanáša sa štetcom, namáčaním alebo valčekom na obrúsený a očistený povrch. Pred aplikáciou sa musí lak dokonale
premiešať odo dna obalu a doriediť na optimálny výtokový čas 40 – 50 s pre natieranie, následná vrstva sa môže aplikovať za
cca 48 hod. Náradie sa čistí riedidlom S 6006, S 6001, C 6000 alebo prípravkom P 8500. Pred použitím dôkladne premiešať !
O 1000 nie je určená pre styk s potravinami, krmovinami a pitnou vodou a na natieranie detského nábytku a hračiek.

 

Odkaz na stránku o produkte:
http://www.chemolak.sk/index.php?www=catalog_detail&id_item=
363


Súvisiace dokumenty:
o-1000-fermez-napustacia-363.pdf

Nákupný košík
Nákupný košík

Váš nákupný košík neobsahuje žiadny produkt.
Kontaktné údaje

Tešíme sa na spoluprácu s Vami.

združenie G.D.S.Farby-Laky
Svätoplukova 49
82108 Bratislava
Volajte:
telefon
tel02/55 42 36 65
fax
tel 02/55 42 36 65
tel
Píšte:
einfo@farbylakygds.sk
e
e
Akciové produkty

Belinka TopLAsur č.11 0,75L

stierka P&J superbiela 4kg

Belinka TopLasur č.13 2,5L

Belinka TopLasur č.14 0,75L

BODY soft 2K polyester filler tmel 250g

Zobraziť všetky akcie >>
Novinky

BELTON sprej RAL3000 400ml

BELTON sprej RAL5010 400ml

BELTON sprej RAL6001 400ml

BELTON sprej RAL6005 400ml

BELTON sprej RAL6011 400ml

Zobraziť všetky akcie >>
Aktualizácia
Posledná aktualizácia 07.12.2018.
Táto webová stránka používa cookies. Pokračovaním v prehliadaní si tejto webovej stránky bez zmeny nastavenia vášho webového prehliadača pre súbory cookie súhlasíte s používaním cookies.
Ďalšie informácie o našich súboroch cookie a ich využívaní.  Ok