0

PX hĺbková penetrácia 5L



PX hĺbková penetrácia 5L

Kód produktu:1317
Výrobca:Primalex
Vaša cena s DPH:15.50 EUR  
 12.9167 EUR   bez DPH




Vyberte si veľkosť produktu:

Vlož do nákupného košíka:  ks

Popis produktu

CHARAKTERISTIKA

Penetračný prostriedok určený na hĺbkové spevnenie podkladu, zjednotenie rozdielnej nasiakavosti, izolovanie presakovania škvŕn z podkladových náterov a obmedzenie zvetrania solí z minerálnych podkladov. Vďaka mäkkým, mikroskopickým častiam spojiva preniká do hĺbky poréznych materiálov, obmedzuje tvorbu vlasových trhliniek na finálnej povrchovej úprave stien a zvyšuje priľnavosť ďalších vrstiev náteru.

POUŽITIE

Na napúšťanie nasiakavých podkladov ako je betón, vláknocementové a trieskocementové dosky, pórobetón, sadrová, vápenná, vápennocementová a disperzná omietka. Je vhodná aj na drevo, drevotrieskové a drevovláknité dosky, sádrokartón, neglazovanú keramiku a pod. Nie je určená na penetráciu podkladov pred aplikáciou silikónových a silikátových náterov.

TECHNICKÉ PARAMETRE

Objemová hmotnosť (g/cm3): 0,98 – 1,05
Prídržnosť na štuke (MPa): 0,6
Ekvivalentná difúz. hrúbka sd (m): 0,01
Obsah neprchavých látok (%): 6 - 7

VÝDATNOSŤ

5 – 25 m2/l. Výdatnosť závisí od typu podkladu.

BALENIE

Plastové obaly 3 l, 5 l.

APLIKÁCIA

maliarska štetka, striekanie, valček

 

Súvisiace dokumenty:
Hlbkova%20penetracia.pdf

Nákupný košík
Nákupný košík

Váš nákupný košík neobsahuje žiadny produkt.
Kontaktné údaje

Tešíme sa na spoluprácu s Vami.

združenie G.D.S.Farby-Laky
Svätoplukova 49
82108 Bratislava
Volajte:
telefon
tel02/55 42 36 65
fax
tel 02/55 42 36 65
tel
Píšte:
einfo@farbylakygds.sk
e
e
Akciové produkty

FASADEN akrylát.omietka2mmH

FASADEN akrylát.omietka2mmR

Penetra Náter 5kg

Penetra Náter 15kg

PENETRA 1L

Zobraziť všetky akcie >>
Novinky

Primalex email matný biely 0,75L

Primalex email matný čierny 0,75L

Primalex email matný biely 5L

Primalex email matný čierny 5L

primalex email na okná biely lesklý 0,75

Zobraziť všetky akcie >>
Aktualizácia
Posledná aktualizácia 08.06.2018.
Táto webová stránka používa cookies. Pokračovaním v prehliadaní si tejto webovej stránky bez zmeny nastavenia vášho webového prehliadača pre súbory cookie súhlasíte s používaním cookies.
Ďalšie informácie o našich súboroch cookie a ich využívaní.  Ok